Rory's Story Cubes: Star Wars (2020) - парти настолна игра

1-100 играча, 15 мин, 6+ години, Asmodee
28.00 лв.
Цена в точки: 1400 точки
BG точки: 7 точки
ASMRSC35ML8
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в wishlist В списък за сравнение

Описание

Get ready to tell new stories from a long time ago in a galaxy far, far away with Rory's Story Cubes: Star Wars, which features the well-known characters, vehicles, and objects from the Star Wars films.

Етикети

Информация

Настолна игра за:
1-100 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
15 мин
Настолна игра за възраст:
6+ години
Издател:

Ревюта и мнения

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта