Предлагаме безплатна доставка за платени онлайн поръчки над 30 лева!
На място може да вземете само поръчки, които сте пуснали предварително онлайн!
Работно време: Пон-пет 13:00 до 17:00 часа; Адрес на магазин: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Runewars Revised Edition - стратегическа настолна игра

2-4 играча, Над 120 мин, 12+години, Fantasy Flight Games, BoardGameGeek рейтинг: 7.7/10
149.00 лв.
Цена в точки: 7450 точки
BoardGamer точки: 1 точка
FFGRW03
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Runewars е една от най-новите стратегически настолни игри на Fantasy Flight Games с водещия дизайнер Corey Konieczka и в голяма степен предоставя доста изпипан геймплей - между двама и четирима играча се изправят един срещу друг, контролирайки отделни кралства.

Действието в Runewars се развива в същия игрови свят, в който са разположени и игрите Runebound и Descent: Journeys in the Dark, но за разлика от тях, не е ролева игра с герои, напротив - представлява стратегическа битка със събиране на ресурси, изграждане на армии и окупации на фортифицирани градове.

Едно от най-важните предимства на играта е нейната модуларна карта, която вероятно ще получи доста разширения през идните години, а и е предпоставка за разнообразие при преиграване на играта.

Компоненти на настолната игра:

  • Ръководство на английски език
  • 196 пластмасови фигури
  • 235 разнообразни токени и маркери
  • 204 карти за игра
  • 13 шестоъгълни парчета за съставяне на игровата карта
  • по 4 референтни и характерни карти за фракциите
Настолна игра за:
2-4 играча
Дължина на играта:
Над 120 мин
Настолна игра за възраст:
12+години
Бордова игра от:
BoardGameGeek рейтинг:
7.7/10
Ако търсите "епична" fantasy игра с много чарколяци, много механики и много ... всичко, то това е играта за вас. Всяка игра е тотално различна една от друга поради механиката за собствено изграждане на картата. Препоръчвам да се играе с 3-ма или 4-ма души.
Има един единствен минус - ако нямате минимум 4 часа време за игра, по-добре не се захващайте. Лично аз я играя максимум 2 пъти в годината поради факта, че компанията ми не иска да хаби целия ден за 1 игра.
Добра игра, много тематична, голямо четене на странно написан текст( май е на старо английски ;)) Имам голямо желание да я играя, но няма с кого, приятелите ми пробват и не повтарят понеже е много късметлийска( с тея карти на съдбата се случва с два пъти по малка армия да победиш ... наистина съдба), приятелката пък не иска поради това че е адски дълга, дълго време на сетъп - 20-30мин и после по 2 часа на човек ... Общо взето добра непрактична игра, само за сериозни играчи запалени по фентъзи!
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти