За получаване на готови поръчки: София, ул. Крум Попов 75, понеделник-петък 11:30-19:00 часа; +359 897 606 919 (22.09.2023 - 11:30-16:00 ч)

Заселниците на Катан: "Градове и Рицари" (Settlers of Catan: Cities and Knights, българско издание) - разширение за настолна игра Катан

3-4 играча, 10+ години, Интели Геймс
55.00 лв.
Цена в точки: 2750 точки
BG точки: 14 точки
КАТАН-ГР
Нямаме наличност
Добавяне в wishlist В списък за сравнение

Описание

Разширение към базисната игра! Приложимо само
в комбинация с базисната игра „Заселниците на Катан 3/4 играчи”.
Съвместимо с “Мореплаватели” за 3/4 играчи”.
Съвместимо с “Търговци и варвари” за 3/4 играчи”.

Изисква:


 

Българско лицензирано издание. 

Островът Катан е в голяма опастност – тъмни облаци са надвиснали над мирното население. Диви варвари, привлечени от богатствата на Катан, потеглят към острова, за да го превземат. Населението на Катан има достатъчно време, за да се подготви за среща с опасността. Армията на варварите съответства в силата си на броя на градовете на Катан. За да победят варварската армия, рицарите на всички играчи трябва да бъдат поне толкова силни, колкото варварите.  Успеят ли да победят варварите, рицарите са преборили временно опастността.  Ако рицарите се окажат по-слаби, варварите завземат градовете, разграбват ги и ги превръщат в селища. Загубата на град, засяга винаги играч, който е допринесъл с най-малко рицари, за защитата на Катан. Не излагайте градовете си на опастност, вкарайте рицарите си в действие! Независимо от нападенията на външния враг, играчите си съперничат помежду си в изграждането на 3 големи метропола. За изграждането на 1 метропол, носещ 2 допълнителни точки за победа, играчите трябва да надстроят своите вече построени градове. Всеки град се надстроява с новата карта „Търговски стоки”. Тези нови търговски стоки, играчът получава само за градовете, които са на местностите „планина”, „гора” или „пасище”.

Етикети

Информация

Настолна игра за:
3-4 играча
Настолна игра за възраст:
10+ години
Издател:

Ревюта и мнения

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта