Спестявате 6%

Sherlock Holmes Consulting Detective: The Thames Murders & Other Cases (2017) - детективска настолна игра

SRP: 85.00 лв.
79.90 лв.
(с ДДС) Спестявате: 5.10 лв. (6%)
Цена в точки: 3996 точки
ASMSCSHDC01US
Няма наличност

Ние от (BoardGames.BG / Инистрад ЕООД) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в wishlist В списък за сравнение

Обновено издание от 2017 година!

Sherlock Holmes: Consulting Detective has returned with both brand new and revised cases for you and your fellow investigators to solve. The cooperative game series invites you to immerse yourself in Holmes' London, following leads, solving mysteries, and tracking down dangerous criminals. With the help of Watson's journals, you and the Baker Street Irregulars will take to the streets, eavesdropping on every hushed whisper and following in every muddy footstep. Somebody is doing horrible things here, and only you can collect the proof needed to stop them.

The latest game in the Consulting Detective line features two distinct case collections—an all-new four-part campaign that tracks Jack the Ripper; and six sinister, standalone cases, fully revised from the previous West End Adventures expansion. Just weeks away from release, Jack the Ripper & West End Adventures will be your first opportunity to dive into this revamped collection. Prepare for the gripping mysteries that the collection will bring to your tabletop with this stunning video from Space Cowboys.

Your story is just beginning, and we can't wait to hear where it takes you!

 

Брой играчи:
1-8
Механика:
  • Разследване
Дължина на играта:
60-120 мин
Възраст:
10+
Издател:
Space Cowboys
BoardGameGeek рейтинг:
7.8/10
С тази игра съм имал една от най-страхотните вечери някога, а аз дори не "играх". Не съм "играл" играта, защото вече бях разрешил случая, който разрешаваше нашата група. Аз бях по-скоро като домакин и четях всички събития и разговори на цялата група без да давам подсказки. Виждал съм доста мнения, че играта ставала много дълга с над 4 човека, но изобщо не съм съгласен. Ние бяхме 9 човека и 2-рия случай ни отне 2-3 часа, което изобщо не е много за тази игра. И най-важното всеки беше запленен от началото до края на играта. Всеки имаше нещо да добави, я някой детайл от разговора ни с хора, с които се срещаме, я някоя малка и незначителна статия във вестника (да! има вестници в тази игра и да! невероятни са), която всъщност е в центъра на разгадаването на случая. Просто уникално изживяване!

Про-тип за феновете на детективски загадки: Вместо да отидете на кино с приятели, съберете се вкъщи, изгледайте един епизод на Sherlock и разрешете един случай от тази игра на светлина от свещи и с чаша вино в ръка. Благодарете ми после! :D
Играла съм тази игра единствено сама и не мога да си представя колко сполучливо би се получила игра с няколко човека. Различните сценарии в играта са интересни и различни, придават достатъчно разнообразие, но не съм убедена, че може лесно да се преиграват (но пък има достатъчно от тях, за да оправдаят цената). Самият процес на играта ми беше достатъчно интересен, въпреки че не успявах да "спечеля" повечето пъти.
Препоръчвам я за фенове на загадките и "Шерлок Холмс"-стил разкази.
Давам 5 звезди на играта, не защото е лесна и съм отбелязвал повече от 60 точки, а защото е толкова добре измислена и направена. Играта включва достатъчно на брой случаи, за да си заслужава покупка. От друга страна има включени вестници, карта, телефонен указател.... Има достатъчно материали да ви обърка, да ви подведе и да ви държи в напрежение до самия край. Механиката на играта е лесна. Играта е изцяло на английски език. За съжаление не мога да кажа нищо по геймплея без да разваля удоволстието от игра, освен че почти всичко зависи от вашите умения.
Качеството на материалите е малко разочароващо и крехко. Вестниците са доста тънки. Няма пионки и почти всичко е хартиено.
Определено препоръчвам. Ще бъдете доста изненадани от играта.
Оставете мнение

Препоръчваме протектори за карти:

Спестявате 6%
4.00 лв. 3.76 лв. (с ДДС)
Спестявате 6%
4.00 лв. 3.76 лв. (с ДДС)
Спестявате 6%
4.00 лв. 3.76 лв. (с ДДС)
Спестявате 6%
4.00 лв. 3.76 лв. (с ДДС)
Спестявате 6%
4.00 лв. 3.76 лв. (с ДДС)
Спестявате 6%
5.00 лв. 4.70 лв. (с ДДС)

Настолни игри от същия тип или производител:

Спестявате 6%
58.00 лв. 54.52 лв. (с ДДС)
Спестявате 6%
66.00 лв. 62.04 лв. (с ДДС)
Спестявате 6%
55.00 лв. 51.70 лв. (с ДДС)
Спестявате 6%
49.00 лв. 46.06 лв. (с ДДС)
Спестявате 6%
34.00 лв. 31.96 лв. (с ДДС)