Работно време: Всеки ден от 13:00 до 20:00 часа; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Sid Meier's Civilization: The Board Game (2010) - стратегическа настолна игра

2-4 играча, Над 120 мин, 13+години, Fantasy Flight Games, BoardGameGeek рейтинг: 7.5/10
105.00 лв.
Цена в точки: 5250 точки
BoardGamer точки: 1 точка
FFGCI01
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Вдъхновена от легендарната компютърна игра, Civilization пресъздава в настолен вариант една интересна концепция по забавен и относително достъпен начин. Макар и времеотнемаща, Civilization е от онези заглавия, които правят връзка между PC игрите и офлайн забавленията - което я прави безкрайно интересна.

Разбира се, не очаквайте пълната сложност на компютърната игра, все пак се налагат известни ограничения, но като цяло - Sid Meier's Civilization: The Board Game на Fantasy Flight Games е завладяваща, особено за фенове.

Настолна игра за:
2-4 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
Над 120 мин
Настолна игра за възраст:
13+години
Бордова игра от:
BoardGameGeek рейтинг:
7.5/10
Интересна и разнообразна игра, макар, че рядко може да се играе поради времето, което отнема. Предлага доста възможности и могат да бъдат приложени най-различни стратегии. Като цяло играта е по-сложна и не мисля, че е подходяща за начинаещи.
Цивилизация, играта която се пренесе от дигиталния в бордовия свят с такъв успех. Играта е лесна за научаване (като се има предвид размерите и всеобхватността си). Ако има игра, която да напряга човешкият ум на границата на предела си, то това е точно Цивилизация. Силно препоръчван за хора, за които бордовите игри не са само начин са хоби, а страст. Thumbs up!
Оставете мнение за продукта