vallejo.webpscale751.webparmy-painter.webp

Sid Meier's Civilization: The Board Game (2010) - стратегическа настолна игра

2-4 играча, Над 120 мин, 13+ години, Fantasy Flight Games, BoardGameGeek рейтинг: 7.5/10
105.00 лв.
Цена в точки: 5250 точки
BG точки: 26 точки
FFGCI01
Нямаме наличност
Добавяне в wishlist В списък за сравнение

Описание

Вдъхновена от легендарната компютърна игра, Civilization пресъздава в настолен вариант една интересна концепция по забавен и относително достъпен начин. Макар и времеотнемаща, Civilization е от онези заглавия, които правят връзка между PC игрите и офлайн забавленията - което я прави безкрайно интересна.

Разбира се, не очаквайте пълната сложност на компютърната игра, все пак се налагат известни ограничения, но като цяло - Sid Meier's Civilization: The Board Game на Fantasy Flight Games е завладяваща, особено за фенове.

Етикети

Информация

Настолна игра за:
2-4 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
Над 120 мин
Настолна игра за възраст:
13+ години
Издател:
BoardGameGeek рейтинг:
7.5/10

Ревюта и мнения

Интересна и разнообразна игра, макар, че рядко може да се играе поради времето, което отнема. Предлага доста възможности и могат да бъдат приложени най-различни стратегии. Като цяло играта е по-сложна и не мисля, че е подходяща за начинаещи.
Цивилизация, играта която се пренесе от дигиталния в бордовия свят с такъв успех. Играта е лесна за научаване (като се има предвид размерите и всеобхватността си). Ако има игра, която да напряга човешкият ум на границата на предела си, то това е точно Цивилизация. Силно препоръчван за хора, за които бордовите игри не са само начин са хоби, а страст. Thumbs up!
Оставете мнение за продукта