- 4%

Smash Up: Oops, You Did It Again Expansion (2018)

2 играча, Alderac Entertainment Group, BoardGameGeek рейтинг: 7.5/10
Препоръчителна цена (SRP): 46.00 лв.
44.00 лв.
Спестявате: 2.00 лв. (4%)
Цена в точки: 2200 точки
BG точки: 11 точки
AEG5514
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd, UK) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в wishlist В списък за сравнение

Описание

Smash Up: Oops, You Did It Again is a standalone two-player-only game that can also be used as an expansion for other Smash Up titles. The four factions to be included in this set are Vikings, Cowboys, Samurai, and Egyptians.

Етикети

Информация

Настолна игра за:
2 играча
Механики на играта:
  • Area Influence
  • Hand Management
  • Take That
Издател:
BoardGameGeek рейтинг:
7.5/10

Ревюта и мнения

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта