Summit: The Board Game - Yeti Expansion (2017)

29.00 BGN
(с ДДС)
Цена в точки: 1450 точки
Бонус точки: 29 точки
IUSMTEE
Няма наличност

Ние от (BoardGames.BG / Инистрад ЕООД) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в wishlist В списък за сравнение

As if "Summit The Board Game" wasn’t deadly enough, the Yeti expansion brings a new level of excitement and distress to your expedition as you, your friends and your rivals are stalked across the frozen landscape by an unrelenting foe.
The Yeti expansion can be used with the base game in any mode of play, competitive, cooperative or solo.

Contains:
- 2 new dual-layer player mats, (Asymmetrical stats & abilities)
- 16 new cards (2 Items, 7 Events & 7 Karma)
- A marker cube
- A custom Yeti Pawn
- Rulesheet

Няма оставени мнения

Оставете мнение

Препоръчваме протектори за карти: