Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

The City of Kings: Ancient Allies Side Quest Pack #1

The City of Games, BoardGameGeek рейтинг: 8/10
16.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 800 точки
Бонус точки: 16 точки
TCOK013
Нямаме наличност

Ние от (Inistrad Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

The Ancient Allies side quest pack adds 50 new side quests to The City of Kings telling more stories and introducing you to more of the world.

It also features 2 new types of quests:

Get To: An individual quest where you'll need to make your way to a character somewhere in the world.

Build: A mini game style quest where you'll need to immediately help someone with a task. This features press your luck style dice rolling.

Бордова игра от:
The City of Games
BoardGameGeek рейтинг:
8/10

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта