The Game

За нас

BoardGames.BG е най-богато зареденият с модерни настолни игри магазин в България и предлага не само почти всички популярни заглавия, но и обширен избор от най-новите, актуални настолни игри, които не може да намерите почти никъде другаде в страната. Нещо повече, стараем се да предлагаме игрите паралелно с премиерата им на европейския пазар и на цени, съобразени с далеч по-големи пазари от нашия.

Освен огромният избор от бордови игри, в магазина винаги може да дадем адекватни съвети за покупка на настолна игра. Ние не само имаме богат опит като играчи, автори на ревюта и запалени фенове на хобито, но зад гърба си имаме мненията и опита на хиляди клиенти, които споделят своите изживявания в света на настолните игри. Това ни помага винаги да поддържаме избор за почти всеки вкус и, по-важното – да разберем какво търсите и да го предложим!

Малко история:

BoardGames.BG започна работа от началото на 2011 година като малък семеен проект за онлайн магазин под крилото на hardwareBG.com – на нас самите ни беше трудно да намираме заглавията, които търсехме, затова направихме най-логичното – започнахме не само да ги играем, но и да ги предлагаме в единственият модерен онлайн магазин по онова време. През април 2013 сайтът премина под управлението на новосъздадената фирма Инистрад ЕООД и на 24 април 2013 г. отвори врати и магазин „The Game“ на ул. Крум Попов 75 в град София – място, което не спира да се развива и към днешна дата все така е обгрижвано с безкрайно внимание. Гордеем се със своевременната поява на най-търсените и интересни нови заглавия на пазара на нашите рафтове, конкурентните на европейско ниво цени и с нестихващия ни интерес към новостите в хобито, който ни кара винаги да търсим най-доброто за клиентите си.

Магазин за настолни игри The Game (BoardGames.BG)

Магазин BoardGames.BG - игра с миниатюри Infinity
Магазинът за настолни игри The Game (BoardGames.BG)

Най-известните семейни настолни игри в магазин BoardGames.BG

Магазин за настолни игри The Game (BoardGames.BG)

Магазин за настолни игри BoardGames.BG - боички за оцветяване на модели Citadel

Магазин за настолни игри The Game BoardGames.BG - Warhammer 40K, Age of Sigmar, стратегически настолни игри

Магазин за настолни игри (BoardGames.BG - обновеното пространство за игра

Последна редакция: 15.5.2016

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Попълнете анти-спам код * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.