Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Ticket to Ride: 10th Anniversary Edition - специално юбилейно издание на T2R

2-5 играча, 30-60 мин, 8+години, Days of Wonder
130.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 6500 точки
Бонус точки: 130 точки
DOW720121
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Във фамилната настолна игра Ticket to Ride на издателството Days of Wonder играчите трябва да строят железница и да свържат градовете върху картата с помощта на карти. Целта на играта е да се съберат максимален брой точки, като самите точки се печелят по няколко начина:

 • Чрез свързване на два града върху картата с влакова линия
 • Свързване на продължителни линии, указани в картите-задачи
 • Построяване на най-дългата свързана линия за влакове

Точки се губят при неуспешен опит за изпълнение на картите-задачи. Като цяло играта се състои от следните действия:

 • Теглене на карти за влакове
 • Заявяване на линия между два града
 • Теглене на карти-задачи за допълнителни точки

Ticket to Ride не е сложна игра и е доста по-кратка от някои други настолни игри, които предлагаме в магазина на Board Games BG, освен това е достъпна и за деца над 8 години.

Новото 10th Anniversary издание на Ticket to Ride съдържа и експанжъна USA 1910, както и модифицирани фигурки и бонус материали в допълнение към огромното игрово поле.

 

Съдържание:

 • 1 Giant Board map of North American train routes with all new illustrations
 • 5 Tin Boxes, each with 48 finely sculpted trains
 • 5 Wooden Scoring Markers
 • 1 Multilingual Rules Booklet
 • 110 Train Cards with all new illustrations
 • 30 Classic Destination Tickets
 • 35 Destination Tickets from USA 1910
 • 4 Destination Tickets from Mystery Train
 • 1 Longest Route/Globetrotter Bonus card

 

Настолна игра за:
2-5 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
30-60 мин
Настолна игра за възраст:
8+години
Бордова игра от:
Любимата ми версия на Ticket to Ride. Огромната и красива карта, както и уникалните вагончета (като например жираф, подаващ се от покрива на цирковия вагон) вдигат рязко нивото на тази версия спрямо останалите. Цената, разбира се също е по-висока, но трябва да се има предвид, че (според мен) задължителното разширение "1910" е включено в комплекта. Ако мислите да играете някое от разширенията, имайте предвид, че вагончетата са по-големи от нормалните и трудно ще паснат на нормалните карти, но така или иначе следващата логична стъпка е "TTR Europe", която идва с нормални (и грозновати) вагончета :)
Чудесна семейна игра с лесни правила. Красиво изработени фигурки, които са на светлинни години от оригиналините ;) Изключително подходяща за хора, които за първи път се "сблъскват" с настолни игри.

Моля за информация ако някой знае от къде мога да си поръчам допълнителни вагончета (засега намирам само от оригиналната версия)- поради независещи от магазина причини ми липсват няколко :)

Ticket to Ride в много по-готин облик! Влакчетата са толкова детайлни и тематични, че можеш дори и само с тях да си играеш!
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти

Спестявате 4%
72.00 лв. 69.00 лв. (с ДДС)
Спестявате 4%
85.00 лв. 82.00 лв. (с ДДС)