Ticket to Ride: Nordic Countries - фамилна настолна игра

2-3 играча, 30-60 мин, 8+ години, Days of Wonder
88.00 лв.
Цена в точки: 4400 точки
BG точки: 22 точки
DOW7208
Продуктът е наличен
+

Описание

Ticket to Ride: Nordic Countries takes you on a Nordic adventure through Denmark, Finland, Norway, and Sweden as you travel to the great northern cities of Copenhagen, Oslo, Helsinki, and Stockholm.

This version was initially available only in the Nordic Countries of Denmark, Norway, Sweden, and Finland; a worldwide limited-edition release occurred in August 2008.

Етикети

Информация

Настолна игра за:
2-3 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
30-60 мин
Настолна игра за възраст:
8+ години
Издател:

Ревюта и мнения

Играя интензивно настолни игри от половин година. За този период съм научил 15-тина различни игри. Определено TTR Nordic Countries, която вероятно съм изиграл 50-тина пъти, е най-предпочитаната от мен. Когато този ТТР е игран от максималния брой играчи, който е три, ще Ви настръхнат косите, и ще се изчервите като домати, докато се опитвате да завършите лакомо избраните маршрути от Вас. В играта има напрежение, дори да не се опитвате умишлено да развалите маршрута на конкурента, но така се случва, че просто нямате избор. Играта е с висок фактор на преиграване, силно препоръчвам на всеки, на който му харесва този жанр.
Най-агресивната (състезателната) версия на Ticket to Ride. Линиите за влакове са малко, маршрутите са сложни и това прави играта по-напрегната от обикновеното. Дали да си вземете маршрут, ако някой е на пътя ви и ще ви попречи почти със сигурност? Препоръчвам я за геймъри, за мен това е по-геймърска версия на стандартния Ticket to Ride.
Оставете мнение за продукта