Ticket to Ride: Nordic Countries

2-3 players, 30-60 мин, Ages 8+, Days of Wonder
79.00 лв.
(with tax)
Price in points: 3950 points
Bonus points: 1 point
DOW7208
Available in our store
+
Add to wishlist Compare

Ticket to Ride: Nordic Countries takes you on a Nordic adventure through Denmark, Finland, Norway, and Sweden as you travel to the great northern cities of Copenhagen, Oslo, Helsinki, and Stockholm.

This version was initially available only in the Nordic Countries of Denmark, Norway, Sweden, and Finland; a worldwide limited-edition release occurred in August 2008.

Board game for:
2-3 players
Механики на играта:
Дължина на играта:
30-60 мин
For ages:
Ages 8+
Бордова игра от:
Играя интензивно настолни игри от половин година. За този период съм научил 15-тина различни игри. Определено TTR Nordic Countries, която вероятно съм изиграл 50-тина пъти, е най-предпочитаната от мен. Когато този ТТР е игран от максималния брой играчи, който е три, ще Ви настръхнат косите, и ще се изчервите като домати, докато се опитвате да завършите лакомо избраните маршрути от Вас. В играта има напрежение, дори да не се опитвате умишлено да развалите маршрута на конкурента, но така се случва, че просто нямате избор. Играта е с висок фактор на преиграване, силно препоръчвам на всеки, на който му харесва този жанр.
Най-агресивната (състезателната) версия на Ticket to Ride. Линиите за влакове са малко, маршрутите са сложни и това прави играта по-напрегната от обикновеното. Дали да си вземете маршрут, ако някой е на пътя ви и ще ви попречи почти със сигурност? Препоръчвам я за геймъри, за мен това е по-геймърска версия на стандартния Ticket to Ride.
Write a review

Similar Board Games

Discount: 4%
72.00 лв. 69.00 лв. (with tax)
12.00 лв. (with tax)
79.00 лв. (with tax)
89.00 лв. (with tax)