Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Ultra Pro Dungeons & Dragons Character Folio - Mad Mage

Ultra Pro
17.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 850 точки
UPR18037
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Organize your character sheets and stats with Ultra PRO's Dungeons & Dragons Character Folio. Each folio is printed with detailed full-color graphics featuring your favorite theme from the popular role playing game Dungeons & Dragons.

Details:
• Officially licensed Dungeons & Dragons character folio, featuring "Mad Mage" artwork
• Made with non-PVC, archival-safe polypropylene materials
• Printed with beautiful, highly detailed, full-color artwork
• 2 Eighteen-pocket pages hold 36 standard size Spell Cards
• Embossed middle black web material frames spell cards
• 10 one-pocket pages to hold Character Sheets and notes

Бордова игра от:
Ultra Pro

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти