Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Village Attacks: Doom & Suffering Expansion (2018) - разширение за настолна игра

Grimlord Games, BoardGameGeek рейтинг: 8/10
44.00 лв.
(с ДДС)
Цена в точки: 2200 точки
Бонус точки: 44 точки
GRIMVADS
Нямаме наличност

Ние от (Inistrad Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение
Wode of the Wild Hunt (Mythic), the spectral hunter that rides across Europe's skies and Jack of the Lantern (Undead),the immortal wanderer have take refuse in the castle. The Druid (Mythic) and Paladin (Undead) Town Heroes have pursued them and will not rest until victory is at hand.

Contents:
2 Monster Miniatures
  • Wode of the Wild Hunt
  • Jack of the Lantern
2 Town Hero Miniatures
  • Druid
  • Paladin
2 Monster Dashboards
2 Town Hero Tokens
6 Monster Ability Tokens
Бордова игра от:
Grimlord Games
BoardGameGeek рейтинг:
8/10

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти