Discount: 16%

Villagers: Kickstarter Expansion Pack

Sinister Fish Games, BoardGameGeek Rating: 7.6
SRP: 19.00 лв.
16.00 лв.
You'll save: 3.00 лв. (16%)
Price in points: 800 points
SIF00031
Not available

Ние от (BoardGamesBG Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Add to wishlist Compare

A set of four modular expansions and a wooden start player token for Villagers, included with the Kickstarter edition of the game.

"Scoundrels" adds 9 new villagers.

"Saints" adds 5 new villagers.

"Profiteers" adds 8 new villagers and a new scoring mechanism.

"Developments" adds building 12 cards and 3 colour printed wooden tokens which add an extra scoring opportunity to the game.

Бордова игра от:
BoardGameGeek Rating:
7.6

Няма оставени мнения

Write a review

Similar Board Games