Работно време: Всеки ден от 13:00 до 20:00 часа; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

War of the Ring (Second Edition, 2012) - настолна игра по "Властелинът на пръстените"

2-4 играча, Над 120 мин, 12+години, Ares Games, BoardGameGeek рейтинг: 8.4/10
159.00 лв.
Цена в точки: 7950 точки
BoardGamer точки: 2 точки
AREWOTR001
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

Една от най-търсените игри, свързани с Властелинът на Пръстените, най-после е преиздадена! Второто издание на War of the Ring внася съвсем малко новости, достъпни и чрез купуването на War of the Ring 2nd Edition Upgrade Kit (в случай, че притежавате първото издание).

Настолната игра War of the Ring умело съчетава стратегически военни действия с командването на група познати от Властелина на пръстените герои, но не предоставя свобода за изграждане на отделните участници. Макар играта да е подходяща най-вече за двама играча, може да се играе и от четирима човека, които съответно заемат страните Free People и Shadow Army в една епична борба... за която вероятно сте чели, но в която никога досега не сте участвали.

Освен с интересен геймплей, War of the Ring е една от малкото игри, които по подразбиране дават от самото начало повече шансове за победа на един от играчите - в случая страната на "лошите" е облагодетелствана, но именно в това се крие и чара на това заглавие - да намерите най-добрият начин да противодействате на всеки ход на опонента.

Компоненти на настолната игра:

 • 1 бр. 24-странично ръководство за игра на английски език
 • 1 бр. кратко ръководство
 • 1 бр. игрова карта от две части
 • 1 бр. помощна информация за играчите
 • 5 бр. стандартни 6-стенни зарове за битки
 • 6 бр. сини зарове за Free People
 • 10 бр. червени зарове за Shadow Army
 • 110 карти за игра:
  14 карти за героите (1 за Гълъм, 3 за Сянката, 10 за Свободния народ)
  96 бр. карти за събития (4 дека от по 24 карти всеки)
 • 137 бр. картонени каунтери и маркери
 • 204 бр. пластмасови фигурки на герои и армии
Настолна игра за:
2-4 играча
Дължина на играта:
Над 120 мин
Настолна игра за възраст:
12+години
Бордова игра от:
Ares Games
BoardGameGeek рейтинг:
8.4/10
Играта е просто огромна, титанична, смайващо гигантска ! Комбинират се бързи действия на задругата и големи сблъсъци на армии. Докато я играете определено имате чувството, че сте в средната земя. Сблъсъците, преследването на пръстена, чудесно просто чиста фенщина. Фигурките, карти,токени, огромната карта, всичко е много тематично и добре изработено.Играта може да се играе с до 4 човека, но моя опит показва, че най-добре се играе с двама. Приятели и не забравяйте, че има разширение... така , че средната земя става дори по-голяма.
Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти