COVID-19 МЕРКИ В МАГАЗИНА: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ ЗА ПЛАТЕНИ ПОРЪЧКИ НАД 40 ЛЕВА ✔ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКИ ✔ ПОКУПКА НА НАСТОЛНИ ИГРИ ✖ ИЗБОР И РАЗГЛЕЖДАНЕ
София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919, понеделник-петък 11:30-18:30 ч.

War of the Ring (2nd Edition, 2016) - настолна игра по "Властелинът на пръстените"

2-4 играча, Над 120 мин, 12+ години, Ares Games, BoardGameGeek рейтинг: 8.4/10
176.00 лв.
Цена в точки: 8800 точки
BG точки: 88 точки
AREWOTR001
Нямаме наличност
Добавяне в wishlist В списък за сравнение

Описание

Една от най-търсените игри, свързани с Властелинът на Пръстените, най-после е преиздадена! Второто издание на War of the Ring внася съвсем малко новости, достъпни и чрез купуването на War of the Ring 2nd Edition Upgrade Kit (в случай, че притежавате първото издание).

Настолната игра War of the Ring умело съчетава стратегически военни действия с командването на група познати от Властелина на пръстените герои, но не предоставя свобода за изграждане на отделните участници. Макар играта да е подходяща най-вече за двама играча, може да се играе и от четирима човека, които съответно заемат страните Free People и Shadow Army в една епична борба... за която вероятно сте чели, но в която никога досега не сте участвали.

Освен с интересен геймплей, War of the Ring е една от малкото игри, които по подразбиране дават от самото начало повече шансове за победа на един от играчите - в случая страната на "лошите" е облагодетелствана, но именно в това се крие и чара на това заглавие - да намерите най-добрият начин да противодействате на всеки ход на опонента.

Компоненти на настолната игра:

 • 1 бр. 24-странично ръководство за игра на английски език
 • 1 бр. кратко ръководство
 • 1 бр. игрова карта от две части
 • 1 бр. помощна информация за играчите
 • 5 бр. стандартни 6-стенни зарове за битки
 • 6 бр. сини зарове за Free People
 • 10 бр. червени зарове за Shadow Army
 • 110 карти за игра:
  14 карти за героите (1 за Гълъм, 3 за Сянката, 10 за Свободния народ)
  96 бр. карти за събития (4 дека от по 24 карти всеки)
 • 137 бр. картонени каунтери и маркери
 • 204 бр. пластмасови фигурки на герои и армии

Етикети

Информация

Настолна игра за:
2-4 играча
Дължина на играта:
Над 120 мин
Настолна игра за възраст:
12+ години
Издател:
BoardGameGeek рейтинг:
8.4/10

Ревюта и мнения

Играта е просто огромна, титанична, смайващо гигантска ! Комбинират се бързи действия на задругата и големи сблъсъци на армии. Докато я играете определено имате чувството, че сте в средната земя. Сблъсъците, преследването на пръстена, чудесно просто чиста фенщина. Фигурките, карти,токени, огромната карта, всичко е много тематично и добре изработено.Играта може да се играе с до 4 човека, но моя опит показва, че най-добре се играе с двама. Приятели и не забравяйте, че има разширение... така , че средната земя става дори по-голяма.
Оставете мнение за продукта