Warhammer Underworlds Dice: Shadespire - Stormcast Eternals Dice Pack

Games Workshop
15.00 лв.
(with tax)
Price in points: 750 points
Bonus points: 15 points
110-09
Not available

Ние от (Inistrad Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Add to wishlist Compare
This is a set of Stormcast Eternals-themed dice for use with Warhammer Underworlds: Shadespire. It contains 8 six-sided dice - 5 blue Attack dice and 3 grey Defense dice, with the apppropriate symbols on each. Pick up a set for spares - you can never have too many!
Бордова игра от:
Games Workshop

Няма оставени мнения

Write a review

Similar Board Games

You will save 6%
15.90 лв. 15.00 лв. (with tax)