Предлагаме безплатна доставка за платени онлайн поръчки над 30 лева!
Достъпът до магазина е ограничен до получаване на конкретни продукти или обработени поръчки.
Работно време: Пон-пет 11:30 до 18:00 часа; Адрес на магазин: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919
Спестявате 19%

A Feast for Odin (2016) - настолна игра

1-4 играча, 30-120 мин, 12+години, BoardGameGeek рейтинг: 8.2/10
SRP: 189.00 лв.
154.00 лв.
Спестявате: 35.00 лв. (19%)
Цена в точки: 7700 точки
BG точки: 2 точки
ZMG71690
Нямаме наличност
Добавяне в бърз списък В списък за сравнение
Using the central board in A Feast for Odin, players have to hunt, gather basic materials, refine those materials, develop their production-buildings, build/buy ships, and raid settlements.

The resulting earnings are placed on the players' board in the best possible pattern to produce income and (later) victory points.

Настолна игра за:
1-4 играча
Механики на играта:
Дължина на играта:
30-120 мин
Настолна игра за възраст:
12+години
BoardGameGeek рейтинг:
8.2/10
Най-добрата игра на Uwe Rosenberg за мен! A Feast for Odin е наистина солидно euro, в което по съвършен начин са преплетени много елементи и механики от другите игри на господин Rosenberg. В нея ще намерите тетрисоподобните пъзели от Patchwork и Cottage Garden, развиването на собствено стопанство а ла Agricola и Caverna, както и някои съвсем нови идеи. Играта определно е тежка и изисква пределна концентрация първите няколко сесии, но всичко в нея следва собствена логика, която веднъж осъзната прави играта много елегантна и приятна. A Feast for Odin определно е един от сериозните кандидати за игра на 2016 г.
За мен тази игра е комбинация от Caverna и Patchwork (и двете от същия автор). Има страшно много избор от действия, които може да се вземат по време на игра, което я прави малко трудна за обяснения за нови играчи. "Тетрис" пъзела, който се създава е интересен и определено има какво да се разучи от към стратегии в играта. За съжаление обаче, картите с професиите са много различни и някои са определно по-добри от други, което прави тази част от играта не толкова интересна.
Ако харесвате Caverna, Agricola, Patchwork, има шанс и тази да се хареса.
Оставете мнение за продукта