Плащане и доставка

Поръчките в онлайн магазина на BoardGames.BG не се потвърждават допълнително по телефон или e-mail. Приемаме, че всяка заявена поръчка е финална, ако искате да бъде променена, може да се свържете с нас! Поръчките, направени онлайн с опция за получаване на място в магазина, се пазят до 5 работни дни, с изключение на платените поръчки.

Магазинът ни, освен в случаите, когато е указано изрично, продава английски версии на игрите, чието естество изисква познания по английски език. Не предоставяме подробни упътвания за игра на български език.

 

Методи за плащане:

С цел постигане максимално удобство и гъвкавост, ние предлагаме няколко стандартни възможности за заплащане на стоките, предлагани в онлайн магазина Board Games BG.

 

Плащане при доставка (наложен платеж) - плащате при доставката на поръчката. С други думи заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я достави. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността.

На място в магазина ни (Поръчките се пазят до 5 работни дни) - Може да заплатите на място в магазин/клуб The Game. Тази възможност е особено удобна, ако живеете в София или региона, тъй като запазвате продукта и може да комбинирате плащането с получаването на поръчката. В нашия клуб може да заплатите за своята поръчка както в брой, така и с помощта на дебитна или кредитна карта (Visa, Mastercard, Diners Club, Maestro, MasterCard PayPass и Visa payWave) през наличния на мястото ПОС терминал. 

Чрез системата на PayPal - независимо дали имате PayPal регистрация, може да платите онлайн бързо и лесно с кредитна или дебитна карта. Този метод не оставя данни за вашите дебитни или кредитни и банкови сметки в нашата система и представлява сигурен начин за прехвърляне на средства без заплаха от измами. Всички такси, свързани с доставката и продуктите са за ваша сметка, а таксите за плащането, с изключение на такси, свързани вашия акаунт или карта, се поемат от нас.

Чрез системата на ePay.bg - ако имате регистрация в ePay.bg, може да преведете общата стойност на поръчката на КИН 2663099459 от регистрирана в системата на ePay.bg разплащателна карта или своята микросметка. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на превода по нашата ePay микросметка. Сайтът не е интегриран с ePay!

С Bitcoins през системата на BitPay - може да заплатите продуктите с bitcoins чрез системата на BitPay, която автоматично изчислява цената на продуктите спрямо текущия курс. Имайте предвид, че плащането може да отнеме дълго време при ниска трансферна такса (network fee), заради което е добре да я съобразите с времето, за което искате плащането да бъде повърдено. BitPay предоставят интерфейс за следене на плащането.

 

Предварителни поръчки

В категория Pre-orders може да поръчате игри, които все още не се предлагат на пазара. Стремим се да определим относително точни дати за доставка, но те зависят изцяло от издателите на игрите и са възможни непредвидими закъснения.

Желателно е да не смесвате поръчки на налични продукти от други категории и предплатени игри, в противен случай може да заплатите по-висока цена на доставка и/или да получите бонус точките за поръчката си едва при пристигането на предварително поръчаните продукти игрите за предварителни поръчки най-често са със занижени цени и не носят бонус точки в сайта.

 • Продуктите за преордър все още не са налични на склад.
 • Датите, посочени на страницата на всеки продукт, са ориентировъчни и не гарантираме напълно спазването им.
 • Продуктите в категорията с капарират (20-100%) поръчките им са окончателни и не могат да бъдат отменени.
 • Капаро или предплащане може да направите с превод към банкова сметка на Инистрад ЕООД (IBAN: BG73FINV91501016550276), ePay (превод към КИН 2663099459) или на PayPal адрес sales@boardgames.bg - като основание посочете номера на поръчката и имената си.
 • Цените на продуктите са умишлено занижени* и са валидни само за изцяло предварително заплатени поръчки.

Обърнете внимание, че е възможно да не заредим продуктите в тази категория, ако към тях няма интерес, или ще осигурим наличност само за предварителните поръчки!

*В случай, че продажната цена се окаже по-ниска, а не по-висока, разликата в заплащането ще Ви бъде възстановена при получаването на играта.

 

Цена на доставка:

Цената на обработката поръчката и доставката на поръчките се изчислява според обема и теглото на продуктите и вида доставка, който сте избрали. Поръчки се обработват и изпращат експресно с доставка на следващия ден във вторник, сряда, четвъртък и петък.

 • Цената на експресна* обработка и доставка на поръчки с RAPIDO и SPEEDY в срок от 1 работен ден за София и до 2 работни дни за страната започва от 3.85 лева за пратки до 0.9 кг. Повече подробности за цената на доставка ще намерите в количката си по време на поръчка.
 • Възможно е пратки с множество продукти и обемиста или специфична опаковка да бъдат изчислени на база по-високо тегло. Цените за доставка може да изчислите в количката и ще бъдат автоматично изчислени и показани по време на поръчката ви.
 • В случай, че не искате доставка за следващия ден, оставете ни забележка в полето за бележки по време на поръчка.

*Поръчките се обработват и изпращат същия ден с доставка за следващия работен ден, ако са направени преди 14 часа. Не е възможно да задаваме точен час на доставка без значително оскъпяване на куриерската услуга.

 

Методи за доставка:

Екипът на BoardGames.BG се ангажира с изпращането на поръчаните онлайн продукти в срок от 1 работен ден. Обърнете внимание, че куриерските фирми не работят или са с ограничено работно време през уикендите, а магазинът ни не работи в понеделник, поради което изпращаме поръчки между вторник и петък, по изключение и при наличие на повече поръчки - и в събота.

 • Изключения се допускат за почивни и неработни дни, официални празници, при независещи от нас обстоятелства (например влошени метеорологични условия).
 • За доставки в страната използваме куриерски фирми SPEEDY и RAPIDO, като цените за доставка може да проверите за конкретните продукти по време да поръчка.
 • Продуктите могат да бъдат получени в магазина за настолни игри на BoardGames.BG на адрес гр. София, ул. Крум Попов 75 в работно време (13-20 часа с изключение на понеделник). В магазина приемаме плащания с дебитни и кредитни карти.

 

Delivery in European Union and Macedonia

Please note our system is fairly accurate when calculating shipping costs to most EU countries based on the DPD Classic courier service, but in case of larger than usual differencess in the shipping cost we will contact you with more information. We will refund any positive difference in the shipping cost to your PayPal account or send you additional payment request if the shipping cost is higher than anticipated.

Коментари

Няма оставени мнения

Ново мнение