Предлагаме безплатна доставка за платени онлайн поръчки над 30 лева!
Достъпът до магазина е ограничен до получаване на конкретни продукти или обработени поръчки.
Работно време: Пон-пет 11:30 до 18:00 часа; Адрес на магазин: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

На тази страница може да закупите подаръчен ваучер за настолни игри и други продукти от магазин BoardGames.BG. Ваучерите представляват код, който ще получите на посочения email адрес, и който може да се ползва в магазина ни (онлайн и на място). Кодът може да вградите в картичка, да разпечатате или подарите по друг начин.

  • Може да използвате и имейла, за да изпратите кода, но поради риска съобщението да попадне в спам филтри на пощенската кутия на получателя, не го препоръчваме.
  • Няма минимално ограничение за размера на подаръчните ваучери. Максималната стойност е 1000 лева.
  • Препоръчваме ваучерите да се използват до 6 месеца от покупката им с цел предпазване от загуба на данни.
  • Кодът на ваучера се попълва в количката след добавяне на продукт в нея или отдясно на страницата по време на самата поръчка.
  • Ваучерите могат да се ползват с остатък (напр. да платите настолна игра с по-ниска цена) или с доплащане (да доплатите за продукт с по-висока цена).

На посоченият email ще получите последователно следните известия: след като потвърдите поръчката - "Поръчката е приета"; след извършено плащане - "Поръчката е обработена"; съобщение с кода (все още неактивен); след като потвърдим плащането - "Поръчката е изпълнена" (което окончателно активира ваучера).

лв.
Сумата трябва да е между 0.00 лв. и 1000.00 лв.

Няма избрани продукти

Изпращане? На посочения email ще получите темплейт с код, който да отпечатате. Кодът може да се използва онлайн или на място в BoardGames.BG, с остатък или с доплащане.
    Добавяне в бърз списък