Протектори за карти

  • ВНИМАНИЕ: Не предлагаме избор на тези продукти на място във физическия магазин!
  • За да получите поръчка за тях от магазина, изчакайте да бъде обработена до статус "Готова за вземане" (следете тук).

Протекторите за карти предпазват настолните ви игри от повреждане и позволяват да мешате по-лесно тестетата. Най-общо протекторите са три вида:

  • Тънки прозрачни - най-евтините предложения, продават се в пакети по 100 броя. Не очаквайте да издържат дълго, подходящи си за игри, в които не държите картите постоянно в ръцете си; Т.нар. pro/exact/perfect-fit протектори са подходящи само за карти с размера на Magic картите.
  • Плътни прозрачни - предпазват картите дълготрайно и се предлагат в пакети по 50-60 броя според вида (много рядко в двойни комплекти по 80 или 100 броя); Обикновено са напълно прозрачни, но има и матови (едностранно или двустранно), които не отразяват светлинна.
  • Протектори с цветен гръб със или без матово покритие на прозрачната страна се предлагат само с размер за Magic: the Gathering.

Протекторите за карти се категоризират чрез "стандарти" за основни размери на картите, а не конкретни абсолютни размери на протекторите. Външните размери на протекторите на различни производители може да се различават, но са предназначени за един и същ стандарт карти, означен в името им. Винаги се консултирайте какви протектори са нужни за съответното издание на настолната ви игра на sleeveyourgames.com. В случай, че играта я няма в страницата на Sleeveyourgames, потърсете повече информация в BoardGameGeek или се свържете с нас.

 <<
1 2 3 4 5 6 7
>> 
 <<
1 2 3 4 5 6 7
>>