Работно време: Всеки ден 13:00-20:00 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Dragon Shield Standard Sleeves - Perfect Fit Clear - 100 броя прозрачни протектори за стандартни TCG карти

Dragon Shield
6.50 лв.
Цена в точки: 325 точки
Бонус точки: 7 точки
AT-13001
Нямаме наличност

Ние от (Inistrad Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение
One hundred perfectly tight fitting inner-sleeves for standard gaming cards measuring up to 63x88mm. Acid free ultra clear 40 micron polypropylene absolutely free of PVC. These sleeves will fit smoothly inside regular Dragon Shield card sleeves, offering the best possible protection for your cards. Clear front/clear back.
Бордова игра от:
Dragon Shield

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта

Подобни настолни игри и свързани продукти

MTG: Core Set 2020 Booster (1)
Спестявате 11%
7.90 лв. 7.00 лв. (с ДДС)
Ultimate Guard: Warhammer Champions Triumphant Smash - кутия за карти Спестявате 7%
7.00 лв. 6.50 лв. (с ДДС)
Ultimate Guard: Warhammer Champions Divine Blast - кутия за карти Спестявате 7%
7.00 лв. 6.50 лв. (с ДДС)