Работно време: Всеки ден от 13:00 до 20:00 часа; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

The Resistance: Avalon (2012) - настолна парти игра с роли

5-10 играча, 30 мин, 13+години, Indie Boards and Cards, BoardGameGeek рейтинг: 7.6/10
39.00 лв.
Цена в точки: 1950 точки
IBCAVA1
Нямаме наличност

Ние от (BoardGames.BG) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

The Resistance: Avalon pits the forces of Good and Evil in a battle to control the future of civilization. Arthur represents the future of Britain, a promise of prosperity and honor, yet hidden among his brave warriors are Mordred's unscrupulous minions. These forces of evil are few in number but have knowledge of each other and remain hidden from all but one of Arthur's servants. Merlin alone knows the agents of evil, but he must speak of this only in riddles. If his true identity is discovered, all will be lost.

The Resistance: Avalon is a standalone game, and while The Resistance is not required to play, the games are compatible and can be combined.

Настолна игра за:
5-10 играча
Дължина на играта:
30 мин
Настолна игра за възраст:
13+години
Бордова игра от:
BoardGameGeek рейтинг:
7.6/10
Изключителна и пристрастяваща! С приятели се видяхме, за да "убием" 1 час.... и така 5 часа.
Играе се страхотно с всякаква група от хора. Една от най-добрите "gateway" игри, според мен. Правилата са прости, обясняват се за около 5 минути, а след това настъпва надлъгването. Допълнителните роли разнообразяват доста играта и добавят дълбочина в иначе простоватия геймплей.

Задължително си вземете и протектори, т.к. този тип игри върви с пиене и разливане :D
Определено една от най-успешните парти игри. При игра, забавлението и смеха са на ниво.Най-успешно се играе с непознати! Игра за социализиране и придобиване на скил за послъгвне.При наличие на превод на български, задължително ще се появи в колекжията ми с настолни игри.Заслужава си!
Страхотна парти игра, особено за разчупване на леда. Включва доста викане, каране и сочене с пръсти, така че, ако не си падате по тези неща, може и да не е за вас. :)
Харесва ми, много забавно се получава. Мога да кажа най-интересната стратегическа игра, която съм играла.
Много добра парти игра. Подходяща за клубове по настолни игри. Играем я доста и почти винаги с 10 човека. Не усещаш кога минава времето и се социализираш с другите играчи. Да не говорим, че си упражняваш способностите да послъгваш ;] Най-добре е да се играе с поне 6-7 човека.
Игра от типа парти игри, която трябва да имаш. Балансирана, бърза и забавна. Наистина е добре да има над 6 играча, по интересно е.
Добра игра с роли и лъжене. Може да се получи доста забавно. Като цяло с повече хора е по-забавна.
Интересна и забавна, можете да убиете доста часове с подходяща група приятели. Играта е най-добра с 6+ човека и е номер 1 парти игра в boardgamegeek.com, което само по себе си говори много.
Оставете мнение за продукта