COVID-19 МЕРКИ В МАГАЗИНА: ✔ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ✔ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКИ ✔ ПОКУПКА НА НАСТОЛНИ ИГРИ ✖ ИЗБОР И РАЗГЛЕЖДАНЕ
✔ БЕЗПЛАТНА ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ ЗА ПЛАТЕНИ ПОРЪЧКИ НАД 40 ЛЕВА
Работно време: Понеделник-Петък 11:30-18:30 ч.; Адрес: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

Заселниците на Катан: Допълнение за 5-6 играча (Settlers of Catan: 5-6 Player Expansion, българско издание)

5-6 играча, 10+ години
39.00 лв.
Цена в точки: 1950 точки
BG точки: 20 точки
КАТАН56
Продуктът е наличен
+

Описание

Допълнение към Базисната игра ” Заселниците на Катан” за 3/4 играчи. Приложимо само в комбинация с базисната игра „Заселниците на Катан” за 3/4 играчи!
Напълно съвместима с базисната игра “Заселниците на Катан” (издание 2010 г.)

Безстрашни мореплаватели са акостирали по крайбрежието на неизвестен остров, наречен Катан. Жени и мъже от различни племена са първите заселници. Те основават селища, добиват ресурси, строят улици. Селищата прерастват в градове.Разменната търговия на Катан играе важна роля: понякога тухлата е в изобилие, а друг път желязото. Тогава може да разменяте желязо за вълна или тухла за дърво, изцяло според нуждите за строителство. Градовете се разрастват. По-големите племена имат по-голямо влияние. Избухва борба за надмощие! Допълнението за 5 и 6 играчи представлява допълнителен сет за игра с фигури и полета за съответно пет или шест играчи. Материалите от него, позволяват да се създаде по-голям остров с повече територия за заселване. Добавени са допълнително ресурси и карти развиние.

Етикети

Информация

Настолна игра за:
5-6 играча
Настолна игра за възраст:
10+ години

Ревюта и мнения

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта