С оглед усложнената ситуация, физическият ни магазин ще остане затворен до ново уведомление!
Ще изпълняваме нормално онлайн поръчки с доставка с куриер през всички делнични дни.
Временно предлагаме безплатна доставка за предварително платени поръчки над 30 лева!
Работно време: Всеки ден от 13:00 до 20:00 часа; Адрес на магазин: София, ул. Крум Попов 75, +359 897 606 919

War of the Ring: Lords of Middle-Earth Expansion (2012) - разширение за настолна игра

12+години, BoardGameGeek рейтинг: 8.6/10
54.00 лв.
Цена в точки: 2700 точки
BoardGamer точки: 1 точка
AREWOTR005
Нямаме наличност

Ние от (BoardGamesBG Ltd) използваме Вашият email адрес за специален списък за изпращане на уведомления за наличност за този продукт. След като продуктът се появи отново в наличност, Вие ще получите автоматично съобщение, и Вашият email адрес ще бъде премахнат от списъка автоматично.

Тази информация е достъпна за някои наши служители. Ако желаете адресът Ви да бъде премахнат от списъците за уведомление, моля, изпратете ни известие до sales@boardgames.bg, сдържащо адресът, който искате да премахнем, и продуктът, за който сте абонирани.

Ако вярвате, че личните Ви данни са били обект на злоупотреба, можете да се обърнете към наблюдаващите органи. Във връзка с регламента за защита на личните данни GDPR, ние сме задължени да Ви уведомим за това право.

Ние не използваме личните Ви данни, освен за нуждите на онлайн магазина и следенето на свързаните с бонус програми данни. Ние не изпращаме по email търговски предложения, поздравителни картички и всякакъв вид информация, която може да бъде категоризирана като непоискано съобщение.

Добавяне в бърз списък В списък за сравнение

War of the Rings: Lords of Middle-Earth поставя някои въпроси, чиито отговори ще намерите сами - какво би се случило, ако Балрогът бе успял да напусне Мория? Какво би станало, ако елфите бяха променили решението си на срещата със задругата? В първия експанжън за WotR играчите ще могат да изживеят тези възможности. Играта добавя и фигури и нови правила за някои личности, включени в основната игра само като карти - Елронд, Галадриел, Смийгъл, готмог и Балрогът от Мория, както и алтернативни версии на някои познати фигури. В кутията ще намерите и други новости, включително опционални правила, както и фигурки на Гандалф Белия и Арагорн.

Настолна игра за възраст:
12+години
BoardGameGeek рейтинг:
8.6/10

Няма оставени мнения

Оставете мнение за продукта